© Music Maatje
Music Maatje
06-13271613
info@musicmaatje.nl

Music Maatje

Welkom bij Music Maatje!

Ik ben Marieke Plantinga, geboren in Hilversum, maar opgegroeid in de Achterhoek. Tijdens mijn schooltijd stond ik graag vooraan als er gezongen of geacteerd moest worden.

Ik vind het nog steeds heerlijk om op het podium te staan en daar mensen te vermaken, ontroeren en enthousiasmeren. Ik heb dit van huis uit meegekregen. Mijn vader en mijn broer hebben mij gitaar leren spelen, zodat ik mijzelf kon begeleiden tijdens familie- en vriendenfeesten.  

Onder de naam Twinckel Troubadours heb ik, samen met mijn ouders en mijn broer, veel optredens verzorgd. Een onvergetelijke ervaring!

Sinds 1991 werk ik als groepsbegeleidster en ambassadeur bij Stichting Elver. Een zorgorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt. Met deze doelgroep heb ik ervaren hoe belangrijk muziek is in communicatie, beweging en emotie.

In 2012 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als “eigentijdse Troubadour“. Ik verzorg met plezier veelzijdige programma’s, deze variëren van Kleuterpop tot Evergreens en zijn allemaal semi-akoestisch. Ik verzorg de optredens meestal alleen, maar ik doe ook regelmatig een beroep op een van mijn Maatjes. Ben je benieuwd naar mijn Maatjes? Kijk dan bij het kopje ‘Mijn Maatjes’ bij de navigatie.

MUZIEK PUUR EN AUTHENTIEK

Back
Next
06-13271613
NAVIGATIE