© Music Maatje
Music Maatje
06-13271613
info@musicmaatje.nl
Back
Next
Muziek is mijn leven. Ik speel al lang gitaar en heb vroeger in veel bands gezeten, waaronder met Inek en Wiebe, de ouders van Marieke. Ik speelde daarnaast ook in Connection, Boelaars en van Winsen en het Marcel Boelaars Gitaarkwartet.
Na een studie aan het Conservatorium, waar ik verschillende akten heb behaald, heb ik vele jaren gewerkt als gitaardocent aan de muziekschool in Oldenzaal.
Toen ik begon met lesgeven, vond ik dat er te weinig, geschikte stukken voor beginnende gitaristen waren. Hier heb ik verandering in gebracht, ik heb zelf speelbare stukken gecomponeerd. Deze zijn gepubliceerd bij verschillende uitgeverijen.
Ik componeer voor onder andere gitaarkwartet en duo. Veel van mijn muziek is te beluisteren en te bekijken via YouTube www.youtube.com/user/marcelboelaars. Ik speel ook nog steeds in diverse bands en ensembles, waaronder als sologitarist in de band Steve Jones R&B Selection en natuurlijk als gitarist bij Music Maatje.
Sinds 2013 heb ik een succesvolle eigen lespraktijk aan huis in Oldenzaal, waar ik met veel plezier gitaarles geef. Muziek maken is mijn lust en leven en ik zal dit blijven doen tot ik niet meer kan. Passie, gevoel en enthousiasme zijn de drie kernwoorden die Marcel ’s muziekbeleving verwoorden

Marcel Boelaars

06-13271613
NAVIGATIE