© 2020 Music Maatje
Music Maatje
06-13271613
info@musicmaatje.nl
Back
Next
Marcel Boelaars speelt al heel lang gitaar en heeft in zijn jonge jaren in veel bands en ensembles gezeten, waaronder met Inek en Wiebe Plantinga , Connection , Boelaars en van Winsen en het Marcel Boelaars Gitaarkwartet, waarin hij speelde mijn zijn  partner Mandy de Bruijn.

Muziek is zijn leven, en hij heeft dan ook van zijn hobby, zijn beroep gemaakt.
Na een studie aan het Conservatorium, waar hij verschillende akten behaalde, heeft hij vele jaren gewerkt als gitaardocent aan de muziekschool in Oldenzaal.

Toen Marcel begon les te geven, vond hij dat er te weinig, geschikte stukken voor beginnende gitaristen  in omloop waren . Dit was zijn reden om zelf speelbare stukken te componeren. Deze stukken zijn in boekvorm gepubliceerd bij diverse uitgeverijen.
Marcel componeert nog steeds o.a. voor gitaarkwartet en duo. Veel van zijn muziek is te beluisteren en te bekijken via YouTube https://www.youtube.com/user/marcelboelaars

Sinds 2013 heeft Marcel een succesvolle eigen lespraktijk aan huis in Oldenzaal, waar hij met veel plezier gitaarles geeft aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Ook speelt hij nog steeds in diverse bands en ensembles, waaronder als solo gitarist in de band Steve Jones R&B selection en als gitarist bij Music Maatje.
Muziek maken is zijn lust en zijn leven en zelf zegt hij dit te blijven doen tot hij niet meer kan. Passie, gevoel en enthousiasme zijn de drie kernwoorden die Marcel ’s muziekbeleving verwoorden.

Marcel Boelaars

06-13271613
NAVIGATIE